Hösten är här

Nu gick det ett tag igen och hösten är här med besked. Tredje trimestern också för den delen. Gravidvecka 33 börjar nu och det har konstaterats att den lilla tjejen har vänt sig med huvudet nedåt. Jag var så rädd att hon inte skulle göra det och att det skulle bli kejsarsnitt. Så en lång natt höll hon sin mamma vaken genom att stöka, böka och krångla så inåt h*****e där inne i magen. Det är klart det är trångt där nu. När vi var på besök hos barnmorskan ett par dagar efter kunde hon känna att huvudet låg ner i bäckenet, precis som jag misstänkte. 
 
Jag letade fram min myspyamas och om den var en favorit förra vintern är det inget mot vad den kommer vara kommande vinter. Jag och bebisen kommer ha den härligt i varsin sparkdräkt. Jag drömde att Patrik också hade en, en vit med stjärtlucka, men det är nog tur att det bara var en dröm. 
 
Minns inte om jag skrev om det sist eller ej men vi har bestämt oss för att flytta nu. Det blev en lite större lägenhet ledig här hux flux och då varvi snabba att nappa på det. Tyvärr kan vi aldrig få besked om NÄR vi kan få tillgång till den och det stressar med något oerhört. På ett sätt vill jag ju boa och fixa för bebisen men på samma gång har jag ingen lust att behöva flytta alla saker ifall bebisen inte ens har hunnit komma när vi ska byta bostad. Hur som helst blir det ett lyft med inga trappor och ett rum extra. Jag kommer dock sakna att bo på gaveln och ha hela entrén för sig själv. Även om vi får egen ingång nu också är det lite mer trafik förbi där eftersom det är fyra längenheter som har engång på ungefär samma ställe. 
 
Min hjärna som borde fokuserna på kursens sista uppgift är istället helt inställd på inredning, bebisprylar och förlossingsväskan som har börjat packas. Jag är så rädd för att glömma införskaffa något jätteviktigt. Tur att det går snabbt att komplettera. 
 
//Sofia
 

Kommentera här: