Tjugo veckor

Vi väntar barn. Ja det visste du säkert redan eftersom du kikade in här. Nu har snart 20 av 40 veckor gått och på lördag visar gravidappen 50%. Lite konstigt är det allt; stressande samtidigt som dagarna, veckorna och månaderna går jättesakta. Lillan där inne har börjat röra sig så smått men med tanke på mitt tjocka fettlager runt magen lär det ju dröja ytterligare några veckor innan det går att känna utfrån. 
 
 
Jag har medvetet försökt spamma instagram och facebook så lite som möjligt med gravidbilder eftersom jag själv tyckte att det var jättejobbigt att se och läsa om andras lycka under alla månader vi själva försökte bli gravida men det är svårt att låta bli. Och varför ska jag helt plötsligt börja lägga upp en massa bilder på mig själv när jag aldrig har gjort det förut? Här är det åtminstone helt och hållet jag som bestämmer vad som ska finnas med och inte och att klicka in sig här är helt frivilligt. För övrigt är det otroligt att någon faktiskt gör det eftersom jag inte har publicerat något sedan i höstas. 
 
 
Idag fick jag spänna ut gravidbyxorna till yttersta läget när jag skulle ha dem på mig. Kläder (som passar) är förresten inget jag har ett överflöd av just nu. Det är verkligen svårt att hitta snygga gravidkläder, tydligen verkar efterfrågan vara störst på svarta trikåer för det är ungefär det som finns i butikerna. Jag hatar svart, speciellt på sommaren. Och något annat som är lite märkligt: varför finns det inte ett endaste gravidplagg att få tag på på Bergvik, barnfamiljernas Mekka? 
 
//Sofia

Kommentera här: