Tankar om hallen

Ojojoj mitt läsarantal mångdubblades under gårdagen. Det låter allt det... 
 
Jag skrev ju om att jag fick en idé går om att ändra lite i vår hall. Hallen är ju liksom placerad mitt i lägenheten och man måste passera den vart man än ska i princip. Därför hade det ju varit trevligt om den inte var så rörig. Så här ser det ut för tillfället i alla fall: 
 
Brickbord och skohylla överbelamrade med sådant där som man vill dumpa av sig i en hall. Dessutom står vår gamla skrivare och skäms där under och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. 
 
Det jag tänkte var i alla fall att jag ska köpa ikeas förvaringslösning Bestå och ställa här. En dubbel och en enkel skulle passa perfekt. En enkel har vi ju redan till Bolton som han hade kattlådan i tidigare men som står i förrådet just nu. Antingen kan han ha kattlådan där i igen eller så får han ett eget litet tillhåll dit han kan gå när han inte orkar med oss människor längre. 
 
En sådan här var det jag först tänkte på (med lådor i) men i skrivande stund slog det mig att man ju skulle kunna köpa den högre varianten istället. Den sväljer ju lite mer. Eller blir det fult att ha en hög och en låg bredvid varandra?
 
Hur som helst tänkte jag att den ska svälja skor och bebisytterkläder och med vita fronter skulle det ju ge ett mer cleant intryck än den nuvarande röran. Dessutom kanske hallen upplevs lite ljusare. Svåra beslut.
 
//Sofia 
 

Kommentera här: