24

Ja, idag är det verkligen 24 i många bemärkelser; 24 juli, jag fyller 24 år och gravidvecka nummer 24. Jag började födelsedagen i pappas hallonhäck så som jag nog har börjat många andra födelsedagar. När jag skulle plocka lite rabarber blev jag skrämd halvt till döds för där låg det visst en katt och sov. Inte pappas katt ska tilläggas. 
 
 
Fram på förmiddagen kom mamma över och hade med sig lite mat som vi åt innan vi tog en promenad. Den korta vägen till min moster och tillbaka var ungefär vad den här vandrande vattenmelonen till människa klarade av denna varma julidag. Det är för övrigt alltid fint väder på min födelsedag. 
 
 
Patrik hade jobbat i Karlstad idag och när han kom hem hade han varit in och köpt ett supersött set till vår lilla bebis. Jag hoppas men är ändå tveksam till att vi kommer kunna använda det eftersom han tog storlek 50. Det får definitivt åka med i BB-väskan men jag har nog ställt in mig på en 55 cm lång tjej på 4,2 kg som kommer trivas mycket bra i min mage ända tills två veckor efter 18 november och vi tvingar henne att komma ut. Eller något ditåt. Hon har för övrigt varit väldigt aktiv idag och det känns tryggt. 
 
 
Det är alltså drygt 16 veckor kvar av graviditeten och jag ser visserligen inte så hemskt tjock ut på den här bilden men idag känns det som om jag har gått in i en ny fas eller något. Hela magen liksom trycker utåt och allt känns allmänt ansträngande. Igår var jag och Patrik och fiskade och det var när jag skulle klätta ut på en sten för att prova att kasta lite som jag insåg hur osmidig jag har blivit. 
 
//Sofia

Kommentera här: