Trötthet och verklighet

Nu är snart 29 graviditetsveckor till ända och det börjar hända grejer. Dock inte lika snabbt som jag skulle vilja. Hux flux ska vi flytta. Ja, inte så värst långt, men ändå. 30 meter räcker för mig just nu och att få ett extra rum och dessutom slippa trappor känns som om det löser många av våra problem för några år framöver. Problemet är bara att vi inte har fått besked om när vi får flytta in. 
 
Jag sover dåligt och drömmer konstigt. Flera gånger har jag drömt om barn som kissar på sig och vaknat jättekissnödig. I natt drömde jag om en tysk nazistmotorcykel med sidovagn som störtade utför ett stup när föraren inte kunde ta svängen. Det spelades upp gång på gång på gång i drömmen. Konstigt och obehagligt mitt i natten. 
 
 
Jag pratade med personer med lite mer erfarenhet av barnvagn än mig och all sa att Emmaljunga är det enda som är något att ha. Det slutade med att jag åkte ner och köpte en begagnad Edge för nästan dubbelt så mycket som jag hade tänkt mig från början när jag började kolla. Jag känner mig nöjd ändå. Just nu står det tillsammans med babyskydd och en massa andra saker på mitt rum hemma hos pappa och bara väntar på att få flytta in med oss i vår nya lägenhet. 
 
Igår började jag min sista kurs innan bebisen kommer och jag känner mig ganska omotiverad. Det känns som något halvviktigt vid sidan av, vilket det ju på sätt och vis är, och nu måste jag ägna helgen åt tentaplugg. Vilken rivstart! Har även tänkt tvätta bebiskläder och kolla igenom om jag saknar något. Dock tror jag att jag är ganska redo så sett. 
 
//Sofia