Skrivaronsdag

Ännu en hemma-plugg-dag. Den här gången är det ingen tenta som hägrar utan en uppsats som ska in på måndag. Eftersom jag ska jobba resten av veckan och helgen förmodligen kommer hägras av besök från Patriks pappa inklusive 20+10-årskalas har jag lagt band på mig och fått en hel del gjort idag. 
 
Förutom skrivande har jag ägnat dagen åt promenad, hämtat bilen från lagning och lite städning. Jag upptäckte till min fasa att jag har råkat fuktskada sönder ett av våra vitrinskåp eftersom en blomkruka in var tät nog att ha en blomma som krävde vattning (Patrik vet inget än). Synd eftersom jag precis har börjat tycka att de skåpen är helt okej efter att ha tyckt att de är superfula och velat byta ut dem till en vägghängd mer minimalistik tv-/ vitrinförvaring sen jag flyttade hit. Det är dock så lite att Patrik förmodligen inte skulle märka något om jag inte sa det. Jag kommer ihåg när jag tog ned hans älskade Modo-tavla för att jag inte ville se den längre och för honom tog det drygt en vecka att märka att något hade hänt, trots att det var det första man såg när man öppnade ytterdörren. 
 
 
 
Jag har tagit upp ett gammalt virkprojekt också - en chevronmönstrad filt. Det är så roligt mönster att virka för man behöver inte räkna hela tiden utan det är bara att följa med och man kan prata eller titta på tv samtidigt till skillnad från hur bra jag brukar kunna koncentrera mig på saker och ting. Nu till exempel var jag tvungen att stänga av musiken för att kunna skriva. Jag kan verkligen inte förstå de som pluggar till musik. Jag skulle inte ens kunna fokusera på det ena! 
 
//Sofia

Kommentera här: