Inte årets roligaste dag precis

Som rubriken lyder har dagen såhär långt varit lite sisådär. Jag har ju haft en examination idag som gick ut på att man ska filma sig själv när man pratar engelska och sen ladda upp på youtube. Idén är ju kanon men när tekniken krånglar och tiden är begränsad fungerar det ju inte så bra förstås. Min plan var att låna pappas dator eftersom webbkameran på min dator slutat fungera så en bra stund innan 9.00 när uppgiften släpptes var jag hos pappa och insåg till min fasa att hans webbkamera hade samma diagnos som min. Åkte hem igen och fick ändå filma med telefonen och få gigantiska filer som tar timtals att ladda upp.  
 
Fem i tolv satt jag och väntade på att sista lilla filmen skulle komma upp på youtube för att posta den till läraren. Jag känner mig ändå nöjd med att lyckas få upp allt bara ett par minuter efter deadline, och det var okej eftersom läraren visste att det krånglade för mig. Det går rykten om att en del studenter har fått göra om det här hur många gånger som helst och jag lär ju bli ytterligare en utav dem. Men nu släpper jag det här och tar en veckas välförtjänt höstlov från universitetet. 
 
 
Hittills har jag torkat alla golv i hela lägenheten inklusive under badkaret. Usch! Längtar efter de där två mysisarna som ligger och håller i varandra på bilden här ovanför. 
 
//Sofia