Den senaste tiden

Kul att det är någon som hänger här trots att jag lyser med min frånvaro. Sen sist har jag jobbat, njutit i solen, fått tillbaka mirakulöst godkänd hemtenta och detta: 
 
 
Börjat läsa delkurs geografi vilken startade med studier av berg och sten. Jag har cyklat stensightseeing i skogen men kände mig mer instresserad av att få till fina kvälssolbilder än vilket mineral berget bestod av. Anledningen till att den här är skrovlig är att den består av olika mineraler som vittrar olika fort. 
 
 
Förstås myst med Bolton. I lördags kom han in men ett uppsvullet öga. Jag försökte förgäves få tag på veterinären och befarade det värsta, släppte ut älsklingen som inte verkade lida så mycket som jag och satte mig halvt gråtande i bilen till jobbet. När jag släppte in honom igen på kvällen hade svullnaden gått ned. Mysko men ack så lättande. 
 
 
Jag har köpt nya gardiner och passade på att hissa upp gardinstången istället för att fålla gardinerna. Blev så saligt nöjd att jag gjorde likadant i vardagsrummet och fick ett minst lika bra resultat där. Det är alltså ingen myt att rummet känns ha en större takhöjd. 
 
 
Balkongen har fått nya utemöbler där vi har fått njuta några varma försommarkvällar redan. De passar så bra och inom de närmsta dagarna ska räcket målas också. Jag är så glad att den nye fastighetsskötaren verkar göra sig noggrann till skillnad från den förre. 
 
 
Som sagt passar möblerna bra på balkongen men tyvärr passar inte Patrik lika bra i soffan... Han verkar inte ha så ont av det dock. 
 
Nu ska jag se på Biggest Loser och äta glass. 
 
//Sofia

Kommentera här: