Hemma sjuk

I söndags vaknade jag med lite ont i halsen. Jag tänkte inte mer på det utan åkte och umgicks med mina syskonbarn innan de åkte hem till sig igen efter sportlovet och en liten mopsvalp som var bland det sötaste jag har sett. En liten liten korv som ska heta Sven. 


På måndagen var det meningen att jag skulle jobba. När jag kom in i butiken efter att ha åkt hela vägen till Sunne hade jag en ask med bafucin i handen. Torbjörn blev helt vit i ansiktet och frågade om jag var sjuk. Åk hem med dig är du snäll, sa han. 


Jag gick in på Lindex istället och fyndade den här mysiga för 150 kronor. Ser fram emot att använda den! Det var nog för övrigt bra att han skickade hem mig för jag blev krassligare under eftermiddagen och igår var jag så sjuk att jag inte ens hade på mig bh! Fick ont i huvudet bara jag reste mig upp. 


Mina vänner. Nozoil är det enda jag vågar spruta in i näsan utan att jag tror att jag ska börja blöda näsblod. Usch. Fram emot kvällen satte jag på säkerstilpodden, tog två ipren och la mig i badkaret. Efter det kände jag mig mycket bättre och idag ska jag ta mig en promenad. 


Min ständige följeslagare. Ända tills han sätter sig där och trycker nosen mot dörrspringan i alla fall. Nu vill jag helst gå ut en stund säger han där. Idag har vi suttit på toa tillsammans och han var snäll och hjälpte mig att peta fram fotfilen jag tappade under badkaret. Tack söta kissen. 

//Sofia 

Kommentera här: