Älgko älgko med kalv

Igår lördag var jag ledig från färgaffären för att jag skulle kunna skriva om mina förbannade religionstenta. Jag är nästan ännu mer nervös nu för om den inte blir godkänd nu vet jag inte vad som händer. Får jag skriva om den helt och hållet? 
 
Hur som helst gick Patrik och jag på restaurang på kvällen. Corner har ju öppnat igen så vi var tvugna att gynna ortens företagare. Det som låg på tallriken var väl inte riktigt vad vi hade hoppats på och finesserna hade väl inte vässats till fullt ut kan man säga men vi blev ändå mätta och belåtna. 
 
 
Efter maten tog vi en liten biltur runt i kommunen och helt plötsligt hör jag mig själv säga älgälgälgälgälgälgälg. Då kommer det en älg springades bredvid bilen och funderade på om den skulle korsa vägen eller ej. Patrik stannade och då fick vi syn på en till på andra sidan vägen. Två stycken stod de där en stund och kollade på oss och vi kollade på dem och tog lite kort. Det var inte förrän Patrik gick ut bilen som de började lufsa iväg på sina långa älgben. 
 
//Sofia