Gott Nytt År!

 
Ja idag är det årets sista dag. Jag har gjort mig iordning till hälften ungefär och det slog mig nu att jag kommer sabba frisyren när jag kränger på mig klänningen. Smart Sofia. Om en timme åker jag ner till stan. Besvikelsen när jag insåg att det är en buss jag ska åka med var stor men det får väl gå det med. 
 
Halv sju imorse hörde jag att det viskades utanför dörren. "Väcka Johanna och Sofia", lät det. Det var Arvid och Ivar som tyckte att deras mostrar inte skulle få längre. Men jag förlåter dom, jag minns själv hur roligt det var att smyga in och väcka min storasyster när jag var liten och hon kom hem för att hälsa på. Men nu har de åkt hem och det är tomt och tyst. Ivar var så ledsen och ville inte åka. Då berättade jag för honom att inatt klockan tolv när han ligger och sover kommer det bli ett nytt år. Det året ska han fylla 3 år och lära sig en massa nya saker. Detsamma gäller väl för mig, förutom att jag förhoppningsvis kommer vara vaken vid tolvslaget och att jag fyller 20. 
 
Jag skulle ju inte kunna tänka mig att spela in en musikvideo utan BH men det kunde tydligen Agnetta Fältskog. Superhärligvideo för övrigt. 
 
 
Gott Nytt År på er alla! 
 
//Sofia