Hur är läget och bebisens första outfits

Allting känns väldigt väldigt tungt just nu. Magen är i vägen för allt och även om den inte ser så stor ut som den känns hindrar den mig från att sova, äta en rejäl potion mat och ta en promenad längre än ut till brevlådan. Dessutom har jag fått halsbränna, ständiga spykänslor och ont i benen. För att inte tala om bröstvårtorna!
 
Den här bilden beskriver känslan i gravidvecka 33 ganska bra. 
 
Till något roligare! Förlossningsväskan har börjat packas och även om det är mycket som ska kompletteras innan det är dags har jag åtminstone bestämt bebisens första outfits. Preliminärt i alla fall. 
 
Om det är en liten bebis (är dock tveksam): Två set från polarn och pyret. Det till vänster köpte Patrik när jag fyllde år. Det var då han insåg att det nog är ganska dyrt att ha barn, haha. Hoppas på sätt och vis att hon hinner använda det i alla fall någon gång innan det blir för litet. Å andra sidan är det här de enda kläderna vi har i storlek 50 så är hon liten måste vi komplettera! Det till höger är ärvt från storkusinerna Arvid och Ivar. 
 
Om det blir en lite större bebis (vilket känns mer troligt om jag går tiden ut): En H&M-bebis! Bodysarna är några av de få plaggen jag har köpt nya; en vit med rosa prickar och en rosa. Den till vänster matchas med tights och nalletossor som är presenter från tant Emma och den till höger matchas med vita fotbyxor som kusinerna också hade. 
 
I november är det kallt! Jag tror att en overall/åkpåse med hål för bältet i babyskyddet blir bra och mysigt till hemfärden. Den matchas med fluffig mössa med öron, båda från newbie. En pyamas ska man också ha med sig till BB har jag hört. Den här har jag köpt på Zalando. 
 
Andra saker som redan nu har fått hamna i packningen är mysig ugglefilt som Sara hade med sig hem från USA i somras, jättebindor och skydd att lägga i bilsätet på nedresan. Andra saker som ska med är bland annat: 
 
  • Kläder till mig och Patrik 
  • Skötgrejer inklusive blöjor 
  • Amningsrelaterade saker 
  • En massa godis 
  • En rejäl neccessär (tror det kommer kännas viktigt att kunna göra sig fräsch efter förlossningen)
 
//Sofia