Spyor och städryck

Igår blev en riktigt rutten dag. Jag vaknade halv tio och var dödstrött trots att jag hade sovit säkert tio timmar. Under dagen smög sig huvudvärken på mer och mer och till slut var jag tvungen att gå och bädda ned mig i sängen. Bolton tog sig en sovdag han också så vi hade sällskap. Jag sov i någon timme på eftermiddagen för att vakna och må illa. Efter ett tag kom jag på att jag nog var lite sugen på popcorn men nästan direkt jag öppnade påsen med micro-pop kände jag den där speciella smaken i munnen som alltid kommer när jag ska spy. Sagt och gjort, magen vände sig ut och in men efter det mådde jag lite bättre. Patrik åkte och köpte lite tröstgodis åt mig. 
 
Imorse vaknade jag och tog mig en smörgås och ett glas mjölk till frukost men jag direkt när jag hade ätit upp kom den där smaken igen. Jag fick inte behålla det heller. Jag antar att det var kroppens sätt att säga att jag hade ätit något jag inte borde för nu mår jag utmärkt. 
 
Nog med äckelsnack. Jag sa till Patrik att det är en städdag idag för lägenheten såg ut lite som en ungkarlslya. Patrik tog fram dammsugaren på (nästan) helt eget initiativ och var så duktig så. Själv har jag tvättat, rensat och plockat. Dessutom fick jag ett litet infall om att ändra lite i hallen inför bebisens ankomst. Jag återkommer till det. 
 
Verandan fick en ny-loppad duk och en liten rensning. Jag gav någon tia för den här signerade sötnosen bara för att det var någon liten fläck på den. Då kan man kosta på sig att ha den ut tycker jag. Vi sitter här alldeles för sällan trots att det är ljuvligt i kvällssolen bara det inte blåser för mycket. 
 
Så här ser det ut i vårt lilla kök just nu. Ikväll vankas det mos, älgfärsköttbullar och pressgurka. Det ska bli smarrigt! 
 
Sovrummet just nu. Jag gjorde ju en ny sänggavel i våras för jag var så trött på sängramen. Det blev riktigt bra. Vi har inga täcken i nu på sommaren för det är så himla varmt ändå. På min sida, som är närmast, ska vi ha en babycrib sen. Jag tänker att man ju kan ställa hit den om sisådär 10-12 veckor eller nåt. En evighet men ändå inte. 
 
//Sofia

Kommentera här: