Hallen

Idag har varit och kollat så bebisen verkligen mår bra, för jag mår inte helt 100. Det verkade hon göra. Samtidigt kunde jag passa på att komplettera min nya hallmöbel eftersom den inte blev riktigt komplett efter tisdagens Ikea-besök. För det första var toppskivan krossad i kanten när jag kom hem så jag ringde direkt tillbaka till Ikea. Till mitt tålamodslösa förtret fick jag höra att den ny skiva skulle skickas om 7-10 dagar och jag ställde in mig på att ha en halvfärdig möbel i ett par veckor framöver. Det gjorde att jag blev glatt överraskad när posten skickade SMS till mig på torsdag morgon att mitt paket fanns att hämta nere på Coop. 
 
Tyvärr var det inte den enda missen; lådstommarna säljs inte med tillhörande lådskenor utan de måste köpas till separat. Det hade jag totalt missat men idag kunde jag snabbt springa in på Ikea igen när Patrik tvättade bilen för att köpa två förpackningar lådskenor modell soft close. 
 
Före:
Kanske inte så hemskt egentligen men lite rörigt och jag var trött på dammiga skor överallt. 
 
Efter:
Jag är faktiskt jättenöjd! Tyvärr råkade ju skåpet hamna framför eluttaget men jag hoppas elektrikern i mitt liv fixar en lösning på ett litet kick. Det här är nämligen ett utmärkt ställe att förvara och ladda mobilen, dessutom vill jag gärna kunna tända lampan. 
 
Tanken är att jag ska hitta några korgar eller lådor att stoppa i facken ovanför lådorna. Där kan strumpor, sockor, vantar och mössor till bebisen ligga. På bilden står min dator respektive spjälsängsmadrassen där. 
 
Jag hade ju tänkt att ha en låda med skor och en låda med bebiskläder men jag lyckades sätta ihop skohyllan med den som redan stod i klädkammaren så det blir två rejäla lådor med bebisklädes istället. Det är nog tur för hittills har jag lyckats skrapa ihop till fem kassar och en resväska men känner ändå att det finns vissa plagg som fortfarande behöver köpas. 
 
//Sofia
 

Kommentera här: