En lördag i augusti

Vilken hetta! Ändå visar termometern inte ens 22 grader. Jag var ute och tog en kort promenad förut och fingrarna svullnade till dubbel storlek. Typ. Fötterna likaså. Igår hade jag främmande här i form av Emma, Trang, Frida och lilla Adeline, som inte alls är så liten längre utan fyller 1 helt år om bara några dagar. Adelines pappa kikade också förbi. Så kul att alla som vanligtvis är utspridda över landet råkade vara i Munkfors samtidigt. Vi åt en dundergod hallon- och mangopaj som jag hade gjort och pratade skit, skvaller, barn och graviditet. 
 
 
Jag känner mig ungefär dubbelt så tjock jämfört med vad jag ser ut. Byxorna köpte jag i början av graviditeten i tron om att jag kommer kunna ha dem ända tills bebisen är ute (och kanske lite till, vad vet jag) men när jag drog på mig dem insåg jag att det är mer än magen som växer. Storlek 38 är ett minne blott för häromkvällen när mamma och jag var på teater i fyra timmar var de fruktansvärt obekväma att ha på sig. Det kändes som om jag hade korsett. Kanske ska jag ta och titta med lite nya ögon i syrrans gravidkartong i vilken jag avfärdat de flesta kläderna tidigare på grund av dess enormhet (sorry Jennie). 
 
Min navels utveckling är också spännande. Jag har ju väntat ganska många veckor nu på att den ska vränga sig för det känns som ett viktigt gravidgoal för mig. Just nu ser den ut som Boltons stjärthål ungefär så vi får se hur det hela slutar. 
 
//Sofia

Kommentera här: