Fläskläpp och smygreklam

Idag vaknade jag med något jag igår trodde var en begynnande monsterfinne men som visade sig vara någon sorts allergisk reaktion eller så. Hur som helst gör det att jag har fått en fläskläpp nere till vänster och jag ser ut som om jag snusar. Fast med underläppen då. 
 
 

 
Istället bjuder jag på två bilder som jag tog på jobbet igår efter att ha packat upp lite nya prylar från Ernst. Förkläden, grytlappar och -vantar gör att jag bli sugen på att ta ut grillen. Efter att ha varit lite avtrubbad ett tag när det gäller pynt och så vidare kom jag ihåg hur kul det är att jobba i butik och fixa iordning hela tiden. Idag ska jag nog städa lite där om jag hinner. 
 
Jag har skickat in min examinationsuppgift nu på morgonen och imorgon ska den redovisas. Jag ska hålla en lektion för mina klasskamrater och låtsas att de går i fyran och jag vet inte vad jag ska säga än. Bra framförhållning där. 
 
//Sofia
 

Testing testing

 
Ja, så här ser jag ut när jag sitter vid min nya dator. Om du läser det här Johanna så är handen för att skymma ljuset bara, så slipper du anmärka på det. 
 
Jag ska strax trycka i mig en smörgås med kyckling från igår innan jag sticker över till Sunne och jobbar några timmar. Alltid lika spännande att se vad man möts av där. 
 
//Sofia
 

Glad påsk!

Hur firar man egentligen påsk? Jag vet faktiskt inte. Jag har påskliljor och så åt vi lite extra god frukost med ägg igår men det brukar vi å andra sidan försöka göra varje gång ingen av oss ska iväg tidigt. 


Jag tycker att frukosten är jätteviktig och sitter gärna någon timme mitt emot min älskling och pratar om livet. Det brukar dock vara svårt att få honom från den sköna sängen till stolen men jag har kommit på lite knep här efter ungefär 2,5 år. 


Jag har jobbat idag och fick upp den här tapeten på väggen. Kul att tapetsera! 

//Sofia