GulleSir Bolton Hercules Hellström, min lilla gris. Han blir med mig ut på morgonen och vinkar av mig när jag sätter mig i bilen och han möter mig oftast när jag kommer hem. Jag har odlat kattgräs åt honom som han kan äta istället för tulpaner. Imorgon bitti klockan sex kommer han krypa in under täcket och bita mig i tårna men det gör inget för jag gillar honom ändå. Jag är så glad att vi tog hand om honom. //Sofia 

Fredagsfrid

Fem intensiva arbetsdagar är till ända och bara en återstår den här veckan. Att vara lärare är verkligen omväxlande och det ska bli både konstigt och kul att vara tillbaka i butiken imorgon. Efter arbetsdagens slut åkte jag och hälsade på världens sötaste höggravida mops. Den sötaste hundrasen! Jag vet inte vad jag gör när jag får se valpen! 

Precis när jag hade kommit innanför dörren hemma ringde dörrklockan och utanför stod en läskig man med ett kort i handen där det stod på norska att han var stum och arbetslös. Jag blev jätterädd, sa nej tack och stängde dörren. Stackars karl som får gå ute i regnet. 

//Sofia 

Nya tider

Rejält trött efter två intensiva dagar och dessutom låg jag vaken ett antal timmar inatt av ingen anledning alls. Igår gjorde jag ju första dagen på Östra skolan och idag har jag varit ned till Karlstad en heldag på introduktion till SO-kursen. Detsamma blir det imorgon och på torsdag väntar mer lärarjobb. 


Det tråkiga med att sluta vid 16-snåret är att trafiken ser ut som den gör. Ett rött pärlband som rör sig i snigelfart mellan Våxnäs och Härtsöga. 

//Sofia