Fylld av kärlek

Jag hinner ju inte se så mycket av Patrik under veckorna när han jobbar så förpillat mycket men den här helgen har vi verkligen tagit igen det. När jag kom ifrån jobbet på lördagen stack vi ned till Karlstad. Patrik hade (på uppdrag av mig förstås) bokat bio och bord på O'learys. Vi såg på The hateful eight och jag tyckte den var jättebra till skillnad från min älskling som till stor del sov sig igenom filmen. 

När vi hade kommit upp imorse frågade Patrik direkt om vi skulle till Karlstad. Nej sa jag eftersom jag hade tusen saker att göra. Kompletteringen på uppsatsen skulle skrivas (hur jag fick tag på den sista boken är en historia i sig) och sovrummet skulle vändas uppochned och tillbaka igen. Då sa Patrik att han skulle åka och se på när Oskar spelade hockey så att jag fick vara för mig själv en stund. 


Efter ett par timmar när uppsatsen var klar och sovrummet höll på att få sin vårskrud stod han i dörren med rosor och choklad åt mig. Sen åkte vi ned till stan ändå (ja, idag igen) och kom hem med lite spännande saker. 

//Sofia 

Kommentera här: