Du tycker den är vacker men det tycker inte jag

Jag måste bara skriva av mig lite. Läste nyss en helt vanlig annons i en köp- och säljgrupp på Facebook och det är inte första gången jag stör ihjäl mig. En person som säljer något med beskrivningen "vacker". Fy. En annons ska beskriva vad köparen får och inte vad den tidigare ägaren tyckt om varan. Jag skiter väl i om du tycker att det du säljer är vackert och varför säljer du det då om det är så himla fint och bra?! Över huvud taget hatar jag när vuxna människor skriver så himla fel! Gick ni inte i skolan? Hur svårt kan det vara? 

//Sofia 

En vecka går så fort

Ja och särskilt den här veckan eftersom jag har haft tusen saker att göra. Hemtenta plus fem dagars jobb. Det hade inte hållit i längden. Nu återstår en Jobb dag, en ledig dag och en fråga på tentan. Frågan består av att jag ska reflektera två sidor om en mans reaktion på hans dotters död år 1831. Hej, jag går på universitetet. Den uppgiften kommer nog dock sparas tills på söndag för nu har liksom helgfriden infunnit sig och därmed är hjärnan inställd på allt annat än pluggeliplugg. 


Brickbordet har fått flytta tillbaka till vardagsrummet idag eftersom jag har köpt en pall att klättra på i köket som behövde platsen bättre. 


Jag är så nöjd med det nya bäddsetet. Det är i ett material som liksom svalkar (mamma: rysvarning). Älskar gardinerna också, hoppas jag får sätta upp dem i ett par andra fönster så småningom. 


Efter promenaden blev jag förvånad när jag öppnade brevlådan för där låg en tidning. Spännande, undrar vem som blev utan sin morgontidning idag... 

//Sofia 

Fylld av kärlek

Jag hinner ju inte se så mycket av Patrik under veckorna när han jobbar så förpillat mycket men den här helgen har vi verkligen tagit igen det. När jag kom ifrån jobbet på lördagen stack vi ned till Karlstad. Patrik hade (på uppdrag av mig förstås) bokat bio och bord på O'learys. Vi såg på The hateful eight och jag tyckte den var jättebra till skillnad från min älskling som till stor del sov sig igenom filmen. 

När vi hade kommit upp imorse frågade Patrik direkt om vi skulle till Karlstad. Nej sa jag eftersom jag hade tusen saker att göra. Kompletteringen på uppsatsen skulle skrivas (hur jag fick tag på den sista boken är en historia i sig) och sovrummet skulle vändas uppochned och tillbaka igen. Då sa Patrik att han skulle åka och se på när Oskar spelade hockey så att jag fick vara för mig själv en stund. 


Efter ett par timmar när uppsatsen var klar och sovrummet höll på att få sin vårskrud stod han i dörren med rosor och choklad åt mig. Sen åkte vi ned till stan ändå (ja, idag igen) och kom hem med lite spännande saker. 

//Sofia