En vinterdag


Haha vilka tråkiga bilder men jag har i alla fall städat badrummet idag. Jag gjorde vår vilket i det här fallet innebär att färgtemat byttes från grå/svart till vitt/turkos. Hängde även upp en spetsgardin framför plastskivan framför fönstret som är så gulnad att man nästan känner doften av cigarettrök. Jag är övertygad om att någon har rökt i den här lägenheten. 


På eftermiddagen kom mina två systersöner och hälsade på. Först gav jag dom socker (sorry Jennie) och sen gick vi ut och byggde snögubbe. Han blev riktigt tjusig faktiskt. 

//Sofia 

Julegranen bäres ut ut ut

Men tillnästa år igen, kommer du vår gamle vän.. fast då hoppas jag innerligt att du (eller inte du men, ah) får stå i ett annat vardagsrum gör jag vill inte bo kvar här om ett år. Tror faktiskt att jag ska köpa en gran nästa år för det har jag suktat efter lite. Den kändes så väldigt gles den här stackaren. Alternativt får pappa och hans ständige kumpan, som också är väldigt finkänslig när det gäller granar, hugga en åt mig. 


Nu ligger den i alla fall på balkongen och väntar på sitt öde. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med den. Fjolårets slängde jag in i skogen men när den hade barrat av helt och hållet kändes det så uppenbart att det var min gamla julgran. Det kanske får bli en tur lite längre in i skogen helt enkelt. 

//Sofia 

2015

Jag tänkte posta en bildbomb för att minnas 2015. Speciellt eftersom bloggen ju inte blev aktiv förrän under hösten. Det finns dock ett visst tapp då min telefon klappade ihop och inte säkerhetskopierade bilder där et tag under sommaren. 


På mellandagsrean spontanköpte jag och Johanna en dubbelsäng som vi klämde in i min Ford. Vi satt inte så bekvämt den bilresan och hade farbror blå sett oss hade det kanske blivit lite sura miner.  


Bolton var försvunnen en vecka lagom till kastreringen och jag har nog aldrig gråtit så myrket under en vecka. Här är morgonen efter att han kom tillbaka. Han sov som en stock hela natten.


Jag hade VFU i Kil av alla ställen och det var på gott och ont. Klassen åkte skridskor och även praktikanten. 


Patrik fick feeling på att baka bullar här. 


Även här fick karln feeling och trodde att det var blodigt krig när vi var på Brigadmuseum. 


Mysigt på en klippa en försommardag. 


Bolton gjorde sig midsommarfin.


Pappas katt fick bebisar. Sussie bor hos Camilla och är stor nu. 


Patrik provade mustasch och Google foto väljer alltid ut de fagraste bilderna till sina kollage. 


Vi övermannade cellskräcken och klämde ned oss i ubåten Nordkaparen. 



Bolton är en söt katt som gillar att gömma sig så man inte hittar honom så lätt. Enligt hans katthjärna i alla fall. När han satt under pallen minns jag att jag letade i hela lägenheten innan jag hittade honom så det kanske inte var så dumt ändå. 


Och resten finns ju redan dokumenterat här. Advent kom och allt vad det innebär. 


Sötaste julbilden får Bolton stå för. Här inspekterar han granen och väljer förmodligen ut vilken gren han ska bita på eller vilken kula han ska boxa till här näst. 

Nu återstår bara några dagar av det här året innan det är dags att ställa in sig på ett helt nytt årtal. 

//Sofia