<3

 
Hallå där. Nu är helge slut och allt återgår till det vanliga, Patrik åker bort och jag stannar kvar i Sverige. I lördags kidnappade vi kompis Emma som fyller år på torsdag (grattis) och åkte ner till stan där vi hade ordnat tjejkväll. Det bjöds på mat, vin, prat och skratt. Mer såna kvällar tack! Igår mådde jag inte så bra av okänd orsak, Patrik var snäll och lagade mumsig kycklinggryta till mig. 
 
//Sofia

Svalkar vinden värmer solen

Ja, idag är det Den Svenska Björnstammen som spelas. Om och om igen... 
 
I lördags tog sötisen Patrik med mig till stan på bio. Vi såg en av de bättre filmerna på länge. Captain Phillips. En verklighetsbaserad film som utspelar sig på havet utanför Somalias kust och huvudrollen spelas av Tom Hanks. 
 
 
Pirater tar sig ombord på ett obeväpnat fraktfartyg och vill ha pengar. På båten finns inga pengar så de får med sig kaptenen som gisslan i livbåten. En ruskigt bra film som alla borde se eftersom det faktiskt hände på rikigt i april 2009. 
 

Jag är ruskigt shoppingsugen för tillfället och börjar få julkänslor och vill börja pynta. Kommer nog bli en tur ner till stan med mamma under veckan så jag hoppas att jag kan stilla min hunger då. Tror byxor står på inköpslistan. Jag saknar lite att kunna gå i affärer varje dag efter skolan och ha stenkoll på vad som kommer in i alla affärer varje vecka. Nu har jag återgått till att vara lantisen som upptäcker nya trender i reahyllorna. Det är visserligen bra för plånboken men ganska tråkigt. För övrigt längtar jag till på torsdag när älsklingen kommer hem igen, något jag förmodligen kommer göra varje vecka... 
 
Ikväll ska jag ta (läs: tvinga mig ut på) en springtur och se på Hjem. Det där skrev jag bara för att jag är tvungen att göra det nu. Är dock mer sugen på att baka kladdmuffins och äta dom. 
 
//Sofia