11.08

Kan man klicka hem Beyonces kropp från H&M eller? Bara kläderna hon knappt har på sig? Jaha, synd då. Skulle behöva det nu... Och armarna har ju inte precis blivit smalare sen jag börja bära stora tunga färghinkar dag ut och dag in. Men man kanske ska vara glad för lite träning på jobbet.

//Sofia

Solen tar

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle bli så röd.. Efter att ha suttit i solen på balkongen i princip hela dagen ser jag ut som en kräfta på bröstet, i pannan och på armarna. Snyggt! 
 
Det första jag gjorde när jag vaknade var att beställa ett par skor, inte vilka skor som helst utan ett par Mohedasandaler! Jag har funderat på det ett tag och nu klämde jag till. 
 
 
Det fick bli ett par äckelrosa. Hoppas de passar, jag har ju ett par gamla efter mamma men sulorna börjar trilla av så det är väl dags för ett par nya. 
 
//Sofia 

Sunnemârten

I morse vakade jag med träningsvärk i hela kroppen. Jag kunde verkligen inte förstå vad jag hade gjort! Men så kom jag på det, det var mârten här igår och snäll som jag är tog jag med min chefs son till tivolit. Yrvädret till pojke sprang upp i en karusell och jag sprang efter för att stoppa honom men istället hamnade jag också i karusellen.. Det var skitläskigt och jag kan inte förstå att en sjuåring vill åka nåt sånt (hade ju förmodligen gjort det själv är jag var sju men det är en annan sak, jag är ju jag)! Eftersom man slungas åt sidan var jag ju tvungen att dels hålla i mig för att inte mosa Alfons och dels min plånbok som jag hade mellan låren. Det är DÄRFÖR jag har träningsvärk. Om någon undrar.

//Sofia