Idag är jag lite kändis

Jag hoppas att alla NWT-läsare hade det så stressigt imorse att den lilla gulaktiga bilagan bläddrades förbi och glömdes bort i all hast. Sen i eftermiddag har förhoppningsvis hunden varit hungrig och ätit upp den. Anledningen till dessa förhoppningar är att det finns ett helsidesreportage med mig (och ett med Sara) där det berättas om våra misslyckade karriärer. Visst är det alltid roligt med lite uppmärksamhet men inte i form av en jättebild där man sitter som en säck potatis.

//Sofia

Fortsatt bankande

 
Och som grädde på moset fick jag världens huvudvärk/illamående-attack igår kväll och i natt så jag blev inte jätteglad klockan 7 imorse när det började bankas och stampas här ovanför igen. Det är inte ofta man tycker att det skulle vara skönt att kräkas men i natt hade det faltiskt varit det. Usch, om det någonsin kommer hantverkare hem till mig kommer jag flytta ut då. 
 
//Sofia 

Det händer att jag ser dig då och då

Hallå våren. Ja, det känns verkligen som om det är vår nu. Jag och Emma har haft pyamasparty här i natt och vi båda tyckte att sommaren kan ta och skynda sig på lite.

I lägenheten ovanför verkar de renovera från tidig morgon till sen kväll så jag överröstar oljuden med Niklas Strömstedt. Jag hade faktiskt en liten crush på honom när jag var fem år och det har jag tydligen än.

//Sofia