Sleten

Ikväll känner jag mig verkligen helt slut. En leverans med stugfärg för hela säsongen kom nämligen idag och det var ju några hinkar för mig att bära... Mot slutet av dagen orkade jag knappt lyfta armarna så jag kommer somna ovaggad och vakna med träningsvärk.

För övrigt, Stockholmsresan var bra men det är en annan historia. Snart är det valborg. Jag minns att på valborg för två år sen hade jag sandaler! Det kan jag ju inte direkt räkna med i år. Nu tänker jag göra kvällen.

//Sofia

Stockholmsweekend

Today is the big day. Eller ja, jag ska ta mig en tur till Stockholm i alla fall. Jag börjar ju få rutin på det nu, även om jag inte har varit där sen mitten av februari nu. Den här gången ser jag dock extra mycket fram emot eftersom det blir lite längre och det ska bli roligt att träffa Lilly efter ett bra tag. Jag har stora förväntningar på kursen så det är bäst att Sköna Hem levererar!

//Sofia

När det är sol och vår och man är nitton år

 
Tidspessimisten har redan börjat packa inför helgen. Det måste väl betyda att jag ser fram emot det! Idag är jag frisk! Jag känner mig i alla fall frisk och jag tänker gå till "jobbet". 
 
Nu är det ju vår på rikigt i Sverige enligt meterologerna och det gillar jag. Jag har väntat ett tag. Precis som alla andra. Förut har jag aldrig klagat på vintern men de senaste åren har jag börjat tröttna. Nu vill jag ha ljus och värme. 
 
//Sofia