Le bord new

 
 
Ja det blev ett nytt köksbord dagen till ära. Imorse stack mamma ner till Karlstad och köpte detta som jag har spenderat dagen med att tvätta och olja in. Tänk vad lite olja kan göra! Jag slängde in en annons på det gamla köksbordet och snart kommer en man och hämtar det. Det flyter! 
 
Synd att golvet är så superfult bara.. 
 
//Sofia 

Frukostkoma

Det blev inte mycket till uppdatering här igår. Förresten blev det inte mycket till något. Är helt enkelt glad att jag kom hem levande. Även om det var knappt. Som ni kanske förstår så mådde jag inte särskilt bra igår.

Men idag däremot mår jag mycket bättre. Tänkte att jag skulle börja dagen med en rejäl frukost och liksom fylla på magsäcken som nog torkades ut igår. Efter att jag serverat mig själv o'boy, juice, flingor, en smörgås och kiwi så var det jag som satt och tryckte i mig det för snål som jag är så kan jag ju inte slänga maten heller. Så nu sitter jag här i frukostkoma..

//Sofia

Town

Återigen blir det en tur till stan för mig. Igår var det shopping som gällde och idag är det party som gäller. Hoppas på en kul kväll med både gamla och nya ansikten.

Nu kom mamma hem med en prima liten resväska till mig. Yeyy. Har önskat mig en sån länge. Fast hon kan få låna den om hon är snäll.

//Sofia