Funky

Har haft fullt upp idag. Bland annat har jag lagat mat till Jennifer som är min tillfälliga inneboende och nu väntar jag på att hon ska komma tillbaka från körskolan så vi kan fortsätta vårat skitsnack. Har varit på lite shoppingrunda också. I kassen hamnade bland annat två par byxor (såna där från pieces med blixtlås bak som alla har, mina har varit trotjänare i ganska exakt två år men igår gav dom vika för låret som så gärna ville se världen). Det fick bli ett par svarta och ett par i jeanstyg eftersom jag faktiskt behövde nya jeans också. Där slog jag två flugor i en smäll!

Annars då? Jo, internetet här har fått lite fnatt och vill inte alltid fungera. Men då får man hitta på andra saker istället.

//Sofia

Ritsch

Det sa bara knak när jag skulle gå över ett staket och vips var hela min skinka blottad! Nej inte riktigt men på god väg i alla fall. Det tänker jag kompensera med att köpa två nya par! Tycker jag är en bra deal, är dock inte lika säker på att min plånbok gör det..
 
Här skulle ju kunna lägga ut en bild men jag tror jag väljer att låta bli. 

//Sofia

Mer hyschhhh

 
Så här kan ett fejkleende à la Sofia se ut. Idag ska jag fortsätta skapa hemlisar så det bllir lite av en överraskning vad jag hittar på, även för mig. 
 
//Sofia 

Liknande inlägg