Bygge - Klart

 
 
 
Jag kanske inte nämnde det men jag har haft ett litet projekt de senaste dagarna. Kreativiteten har faktiskt flödat hela veckan. Den här hyllan byggde jag för att ha någonting att lägga locktänger och sånt på efter att jag hade dragit ihop skrivbordet till hälften och möblerat om. Den ser ju snygg ut så här men om man skulle titta nära ser man hur kasst gjord den faktiskt är. Inte undra på att träsöjdläraren försökte streta emot när syslöjdläraren absolut skulle ha ett MVG på mig. Men jag klagar inte. 
 
//Sofia 

Det blev ett till..

Eftersom det var lite deg kvar tog jag med den till Munkfors och förgyllde även den tillvaron med ett litet pepparkakshus. 
 
 
 
Det är jättekul att garnera! 
 
 
 
En liten pastellstuga kam man kalla det. 
 
//Sofia 

En helt ätbar bostad

Ja man kan faktiskt äta upp hela det här huset men det skulle jag inte rekommendera att göra. Deg till pepparkakshus är inte så god. 
 
 
 
 
Det här huset och jag är inte riktigt bästa vänner. Som jag visade igår gick ju en hel sida sönder och idag när jag hade limmat (sockrat) klart det och stod och pillade till det sista ville båda takbitarna trilla av och det gjorde de också. Den ena halvan gick i fyra bitar (typ) så jag tog tio djupa andetag och satte ihop skiten igen. Dörren är fortfarande odekorerad för jag glömde den men jag tänker inte röra det där huset förrän efter jul när det ska bort (om det inte redan ha trillat isär då). Dörren får vara okristyrerad och bränd, jag bryr mig inte. 
 
//Sofia