Det drar ihop sig

Ja nu är kvällen här och om ett par timmar är det dags att gå och lägga sig. Klockan ställer jag på halv fem (fy fan) nej tjugo i fem.. Tåget går klockan 7.12 så vi räknar med att åka härifrån strax efter sex. Sen blir det mot Göteborg och slutligen vidare mot Turkiet. Hur det blir med bloggandet där vet jag inte men jag kan lova att det blir knapert på den fronten. Och eftersom BLOGG.SE INTE HAR NÅGON BLOGG-APP kan jag inte blogga från mobilen heller. Inga bilder nu för jag sparar batteriet i kameran eftersom Johanna lyckdes att inte ta hit laddaren så jag får klara mig på ett batteri. Kan ju hoppas på några roliga undervattensbilder i alla fall. Men allihopa.. Han en bra vecka tills jag är tillbaka! Puss
//Sofia

Blom

Det här är ju inte klokt! Det är fett varmt nu klockan tio på morgonen. Hur ska det då bli resten av dagen?! Älskar att äppelträden blommar och att syrenerna håller på att slå ut, men tyvärr är det väl säkert överblommat när jag kommer hem tillbaka.
Den här dagen kommer bestå av packning, handling och solning. Har jag någon som vill följa med kan det nog också bli en tur till älven för årets första dopp. Hoppas innerligt på det för jag håller redan på att gå åt.
//Sofia

Värmebölja

Hejsan svejsan! Har verkligen inte känt för att titta till bloggen idag men känner ändå att jag vill ge ett livstecken, något som det kan bli dåligt med under den kommande veckan när jag befinner mig på sydligare breddgrader. Idag har det varit varmt, skitvarmt faktiskt. Jag har haft shorts och linne och det var för varmt! Hoppas på lika gott väder imorgon, men sen kan det vara slut med det i en vecka tycker jag. Då får det fina vädret vandra ner till Turkiet istället.
//Sofia