Frivillig plågan?

Idag har jag gjort något som jag inte vet varför jag har gjort. Jag har skrivit högskoleprovet. Åkte hemifrån för sju bara för att befinna mig i en random sal på universitetet klockan 08.20. Har aldrig varit in på universitetet förut ens så det är ju otroligt att både jag och Emelie hittade dit vi skulle. Det var längesen jag använde min hjärna så här mycket. Jag har ju liksom gått på Nobel i nästan tre år så hjärncellerna har ju fått vila lite om man säger så. Hur som helst är jag hemma igen efter 5x40 frågor och 5x55 minuters tänkande och funderande och känner mig ganska nöjd med mitt första, och förmodligen sista, högskoleprov.
//Sofia

Crazy day

Det har varit en flängig och galen fredag. Imorse begav jag mig till Lyckan och därefter till Karlstad där jag och Sara hämtade upp Frida när vi hade köpt lite småsaker till Manio och mässan på måndag. Vi styrde kosan mot Edsvalla - platsen som Gud glömde - där vi tänkte handla ännu mer saker till Manio. Tyvärr hittade vi bara godis.. fast inte till Manio. Tog en "företagslunch" på ÖoB-restaurangen innan vi åkte tillbaka till Karlstad och köpte tapeter och trosor. Smakade årets första Calippo-shot också och den är överskattad. Smakade som Twister. Men visst var den god. Väl tillbaka i Lyckan började inspirationen flöda och vi målade massor av lösnaglar i olika nail arts som inspiration inför måndag.
//Sofia

Said and done

Sagt och gjort, det förta jag gjorde när jag kom ner till stan i morse var att springa in på Lindex och köpa den förpillat söta toppen i inlägget under. Efter blev det som sagt Shbam och det var kul, speciellt om man gillar att vicka på höfterna och skaka på brösten. Dock är jag oerhört dålig på det. Min kropp kan verkligen inte göra den rörelsen men det var roligt ändå.
//Sofia