Lördag och cup

Idag är det dags för vattenlandet-cupen. Ikväll är det dags för födelsedagsfest för Emma och just nu är det fikadags för den här lille mannen som är och hälsar på sin kära moster. Imorse vaknade han kvart över sex och var pigg och eftersom jag sov i vardagsrummet utan dörr fick jag också lov att vakna då. Kul.
 


//Sofia
 

Ingen rubrik

Idag har jag sovmorgon. Men ändå vaknade jag ett antal gånger av att jag trodde att väckarklockan var trasig. Jag var helsäker gång på gång att den skulle vara typ 10 men så var den inte det. Var till och med tvungen att dubbelkolla med telefonen. För övrigt är jag lite allmänt sur på Värmlandstrafik. Som vanligt när man ska ut och åka alltså.

//Sofia

Jag bygger bygger upp, och du river river ner

Så trött. Fruktar nästa gång jag ska ha det här passet.Man måste nämligen diska. Stod i nästan en timme och diskade så jag blev helt svettig. Sen spräckte jag jackan också tror jag. Kom hem och blev riktigt glad över jordgubbarna som var i kylen och Stefans choklad från igår. Den satt fint nu kan jag säga. Jag kanske till och med orkar gå ner och hämta tvätten.

//Sofia