Oxhälg

 
Har varit i stan och shoppat hela dagen och nu ska jag tydligen åka till Oxhälja i Filipstad och jobba. Jobba = står i baren. Samma sak imorgon, gruvar mig lite för det faktiskt. Kommer ju inte vara jättepigg. Men vad gör det då? Pengar är ju pengar.

//Sofia
 

Regn

Idag är en sån där dag som man bara vill gå runt och pyssla och plocka, städa lite och ha sköna kläder. Det märks att det har börjat bli höst nu. Jag tycker om det här. Man hinner liksom tänka efter. Men de får inte bli för många i taget. Imorgon blir det antagligen ännu en tur ner till stan. Denna gången i sällskap med mamma. Hoppas på IKEA, det är en affär man vill till på hösten, jag vet inte varför.

//Sofia

Hej

 
Älskar att man blir så skitsnygg i profil med direktblixt. Mina tänder har aldrig varit så spetsiga, eller näsan så.. ful. Men dubbelhakan har jag sett förut. Mormors halsband är sött också. 
 
Har nyligen kommit hem från Karlstad och sagt hejsvejs till Linnéa. Hann med att klämma en pizza med Emelie och Frida på bryggan också. Det var gott. Men shopping hann jag inte med mycket av. Får försöka övertala lilla mamsen att hon har ärenden i stan.. 
 
//Sofia