Mör fredag

Nu är jag hemma i Munket. Igår kväll kunde vi inte stänga förrän vid halv tio eftersom vissa kunder gärna ville dröja sig kvar i butiken efter stängningen. Efter den kvällen var man ganska mör vill jag lova. Den här helgen tänker jag inte göra ett smack. Förutom då att jobba i fyra timmar imorn, men det kommer var en lätt match om man jämför med i torsdags.

//Sofia

Fantasi

Idag har jag sovmorgon. Det betyder att jag vaknade vid sju. Inatt efter tjejkvällen ska jag sova hos Memlis. Det ska bli skönt att slippa åka. Skulle visserligen inte ha gjort det ändå eftersom busskortet bara gäller till åtta men ändå. Jaa, nu hade jag inget mer att skriva, intressant och növändigt inlägg känner jag.//Sofia

Myssen kirrad

Nu har man äntligen beställt studentmössa. Trodde inte att det skulle finnas riktigt så mycket att välja mellan. Bara modellen var ju skitsvårt! Men nu är det klart, fast jag tror ändå att jag ska ta bort något när jag får möjlighet. Det kommer bli så fint och nu får jag börja titta på smycken i guld och rosa.

Stör mig lite på att alla utom vi som har praktik har studiedag på fredag. Då tycker jag att vi är värda det någon annan gång.Tipsar alla som (hur vet jag inte men) har undgått att det är tjejkväll imorgon kväll med rabatter, erbjudanden, modeshow och tävlingar i Karlstad centrum imorn. Kom dit. Jag hålls på Duvan (som det ser ut nu) med Emelie o co.

//Sofia