tack Jimmy

Sitter och tittar på Äntligen Hemma och jag måste bara säga tack till Jimmy som håller på att återinföra färg i hemmen. Jag hatar när människor inreder med vitt, vitt, vitt och, hör och häpna, VITT. Kanske att man slänger in lite kaffe latte också för att få lite förändring. Okej, det känns skönt och fräscht med mycket ljus men är allt vitt blir det jätteplatt och hur tråkigt som helst. Det blir så opersonligt och kalt. Så tack Jimmy.//Sofia

det är varmt idag

Idag är det en sån dag man bara skulle sola, utan att bränna sig. Det har jag inte gjort. Jag tog en onödig tur till skolan där jag fick städa. Det var inte så där jättekul. Sen åkte jag hem. Bussen (som var min favoritbuss med stoppknappar i fönstren) saknade ventilation och fläktar så medeltemperaturen låg nog på cirkus 30 grader eller så. Inte så kul. När jag kom hem hann jag knappt komma in förrän jag och mamma åkte och hälsade på hennes kusin och hennes barn, dvs mina tremänningar. Vi lekte affär. Det var ju... kul. Sen åkte vi till Sunne. Sen åkte vi hem.

//Sofia

stackars kungen

Varför ska de alltid klaga på kungen. Först hade han varit ihop med någon som det inte passade folken att han var ihop med. Nu kommer det fram att han hade gjort något annat dumt (som jag inte ens minns vad det var). Han är väl inte mer än en vanlig människa? Han måste väl också få roa sig? Förresten var det ju så himla länge sen. Om det var ett brott hade det varit preskriberat för länge sen. Jag tycker att man ska sluta hacka på kungen.

//Sofia