trött 21.43

Nu kan jag äntligen pusta ut, puuuh, nej det kan jag inte alls de förresten för jag har fortfarande alla arbeten hängandes över mig. Har i alla fall kommit hem från ett pass i Olsäter. Cirkelträning. Det var kul. Hoppas träningsvärken imorgon inte är såå påtaglig, men en fågel viskade i mitt öra att den kommer vara det. Skakar lite än och misstänker att det kommer vara svårt att somna nu. Man är ju inte van att köra så hårt, på kvällen dessutom.

Imorgon blir det nog också full fart för då blir det party på Orrholmen. Och fika. Och shopping. Och en idrottslektion som jag fasar över med tanke på min kommande träningsvärk.

Nu ska jag försöka sova... godnatt

//Sofia

hem och vända

Idag går allt på löpande band. Ingen rast och ingen ro.
Först skola, sen make up store, sen subway, sen bussen hem, sen svida om till träningskläder, sen åka till Olsäter och träna jag vet inte vad, sen hem och se på tv och sist men inte minst ska jag ha min skönhetssömn.
Så ser en inte helt vanlig dag ut för Sofia men det är ju skönt att inte vara sysslolös i alla fall. Juste, kläm in en mellanlandning vid datorn också..

frukost

Sitter för till fället och drar en frulle, om det intresserar någon. Det blev flingor och skinksmörgås idag.

Bussen går vid 10 så ska försöka göra mig iordning tills dess, det ska nog gå bra. För sen bär det av mot den stora staden Karlstad. Precis som vilken dag som helst för övrigt.

Ikväll ska jag och Jennifer iväg på något som vi aldrig har hört talas om. Jag tror att det är som cirkelträning fat med hinderbana eller något. Det ska bli spännande.

Kors

//Sofia