Boiling

Japp, springa it was. Blev rätt så jobbigt med tanke på att termometern står på dryga 30 grader. Men jag kom runt. Och jag lever. Än. Knappt så jag orkade stretcha på min favoritstretchplats altantrappan som råkar befinna sig i den värsta sol underden här tiden på dygnet. Men det gick också. Man får inte glömma att stretcha för då blir det mindre bra. Testade ett par andra skor också som jag kom på att jag hade men med dem blir man bara trött i fötterna. Inte bra. Nu ska jag dricka 856776574975 glas vatten och sen duscha. Det ser jag fram emot.

//Sofia

Misshandel

tdag har Frida misshandlat mig, gång på gång. Hon smashar mig på huden. Speciellt där solen har skinit lite extra tycker hon det är roligt (jag undrar vad busschauffören tänkte egentigen). För övrigt har dagen bjudit på... sol. Drog en kebab också. För övrigt har det varit mycket varmt även i Sunne och jag kan ge mig f*n på att nästa vecka när jag är ledig är vädret = piss. Alltså dåligt. Det är såna här dagar man ska ligga vid stranden och steka och bada. Det skulle i alla fall jag ha föredragit framför att sitta i Sunne och plugga körkortsteori alldeles för länge. För övrigt tycker jag att det borde ingå fler körlektioner i kursen. 

Kan upplysa alla som inte har åkt moped något idag att det var riktigt skönt att ta en tur i värmen. Det fläktade liksom. Ska tvinga mig själv att springa lite sen också men det får bli ett senare projekt. Nu - ta vara på dagens sista sol/försöka få bukt med den förpillade allergin. Finns det någon som har ett tips SOM HJÄLPER mot allergi så tar jag tacksamt emot det.

//Sofia

Drygt

Idag var segaste dagen hittlils. Hemfärden från Sunne började vid typ halv åtta. Blä. Riskettan i tre timmar. Rätt så drygt. Ersatte mina trasiga pyamasbyxor med ett par nya, fast jag körde på en storlek större. Det var bättre. Nej nu orkar jag inte sriva mer.

//Sofia