Utsövd

Nu tror jag att jag har tagit igen mina timmars sömn som jag missade föregående natt. Det var riktigt skönt. Nu känner jag mig redo för nya äventyr. Dock vet jag inte vad dagen bjuder på för äventyr men det märks väl.

Jag kan även känna att avsaknaden av bilder på den här bloggen gör den tråkig. Därför lägger jag in en bild idag. Inte för att den har ett dugg med det jag skriver att göra, men det är i alla fall en bild.//Sofia

Vad gör jag?

Klockan är nio. Med tanke på att jag kom hem strax efter tre inatt borde jag inte vara vaken än på några timmar, med det gick helt enkelt inte att sova.

Jag hade i alla fall väldigt kul igår. Träffade en massa människor som jag inte har sett på länge, och såna jag aldrig har sett förut överhuvudtaget. Men det slutade ju lite sorgset kan man säga. Det hade varit kul att åka dit ikväll igen men det orkar varken jag eller min plånbok. Istället kommer jag prioritera solen, vattnet och kanske kan man hoppas på en båttur.

//Sofia

Wakawaka

Fredag. Idag ska jag och Sara till Sunne för att köra järnet på Fryksdalsdansen. Jag har aldrig varit där förut men det blir nog kul eftersom vi är roliga av oss. Jag känner mig taggad för svängningar som fryksdalsdanser idag. Igår fick jag ett brev från pliktverket eller något som man måste fylla i. Tänk om man skulle bli tvungen att göra lumpen... Det skulle vara på både gott och ont tror jag. 

//Sofia