Sant blod

Ikväll börjar säsong tre av True Blood i svt. Har längtat efter det sen säsong två slutade typ förra året. Så nu vet ni vart jag sitter bänkad klockan tio.

För övrigt hann jag skymta till Kenza lite i Mitt i City när jag sprang förbi. Gud så pinsamt att gå modell sådär då framför folk. Även om det ju inte var så mycket folk att prata om. Kenza kanske inte har så många Karlstad-fans.

//Sofia

It's been a long day of hard workin'

Onsdag. Halva veckan har gått, det jobbigaste på veckan i alla fall. Idag skulle min farfar ha fyllt hudra år. Det känns lite märkligt med tanke på att jämnårigas föräldrars far- och morföräldrar är i 80-90årsåldern. Men det är lugnt, jag är van. Brukar hamna en generation eller två efter.

På skolan fick vi dela upp oss två och två och sminka efter ett plagg som vi hade med oss. Jag hade med ett linne med segelbåtar på. Andrea som jag sminkade hade en solhatt. Hon fick lite guld/bronsigt på ögonlocken och orange/röd/rosa läppar med asmycket gloss. Jag fick perfekt bas, eyeliner och lite orange/rött och vitt på ögonen.

Vi slutade klockan fyra. Jag hatar att skuta då för bussen går tio över från stan. Jag var i stan typ arton över. Jag tog en sväng över Molkom istället så fick pappa komma och hämta mig i Sunnemo. Det funkar ju också. Om någon är hemma vill säga. Ikväll ska jag mysa med fotbad (det har jag tänkt de senaste dagarna men det har helt enkelt kommit annat emellan) det passar ju bra en dag som idag som idag som idag.

//Sofia

Childres go to sleep. You will be asleep soon.

Good evening. Sitter och käkar flingor. Jag vet, man ska inte äta strax innan man lägger sig men jag var faktiskt hungrig. Julia kom hit en sväng och sen fick jag skjutsa hem henne så nu har jag precis duschat. såg att det var Austin Powers - Goldmember på TV nu också. Tänkte spela in den men sen glömde jag bort det. Men man har väl sett galenskapet förut så det gjorde väl inte så mycket.

Imorn skulle vi tydligen ta med ett klädesplagg till skolan och inspireras av när vi sminkar. Har inte en aning om vad jag ska ta med. Men det ska jag luska ut nu. Bajjjjjjjj.

//Sofia

Förresten om det är någon som undrar över rubriken är det ett citat ur en av David Firth's sjuka spoilsbury toastboy-filmer. Helt sjukt skruvade filmer. Se dom.